När det är dags för flyttstädning

En stor del av själva flyttprocessen, det är just att städa efteråt. Det kallas att göra en flyttstädning och den ska göras riktigt noga. Det duger inte att bara springa över med en dammsugare. Att göra denna städning, det är inte alltid så kul, eller så har man inte tid. Då kan man boka en billig flyttstädning i Kristianstad via en städfirma. 

Varför måste man då städa efter man flyttat? Tja, du själv skulle nog inte uppskatta om den bostad du flyttar in i inte har städats eller hur? Sedan är det ju så att om man hyr sin bostad, så är det ett krav från hyresvärden och det kan bli dyrt att låta bli.

Ha gott om tid på dig

Om du har valt att göra din flyttstädning själv, se då till att ha gott om tid på dig att utföra den. Ofta så tar det bra mycket längre tid att städa än vad man kan tro. Det eftersom att det ska ju göras en grundlig städning, från golv till tak så att säga!

Alla ytor i bostaden ska göras rent, det gäller lister, dörrkarmar, lampknappar och mycket mer utöver då att göra rent golv, tak, hyllor och skåp.

Du måste även se till att göra rent kyl, frys, spis, ugn, fläkt, badkar/dusch, avlopp och så vidare samt att du inte får missa att du ska putsa alla fönster, både inne och ute. Missa inte heller eventuella biutrymmen.

20 Mar 2023