Få bort oönskat hår

Nu på sommaren är det så skönt att gå utan illaluktande strumpor. Jag går alltid barfota på sommaren och njuter av att tårna kan få gå fria. Även om jag har skor, är jag ändå barfota under. Det hör sommaren till att slippa strumpor! Till det kommer också att man har bikini, och då vill man verkligen inte att något oönskat hår tittar fram på ställen man inte har lust att nämna. Jag säger bara bikinilinjen! Blä. Då går jag till Leilas hudvårdsklinik, som har permanent hårborttagning i Stockholm. Det är så skönt att gå dit och då tar de hand om allt. Så slipper jag bry mig för resten av sommaren.

Det har blivit inne med hår

Däremot har jag kvar hår under armarna. Som ett statement. Man vill ju inte bara vara ett offer för det som är PK (politiskt korrekt) vad gäller min kropp. Jag gillar inte när andra ska bestämma över hur jag ser ut, vilka kläder jag har, eller vad jag inte har. Som att inte ha hår under armarna. De som inte gillar det får titta bort. Att inte raka bort håret under armarna är som att säga, att det är jag som bestämmer över min kropp, ingen annan. Och jag bestämmer var jag inte vill ha det också. Så, nu var det sagt.

Har shoppat på rean

Annars har jag varit och shoppat på sommarrean som just nu pågår. Det finns så mycket snyggt ute i affärerna just nu; toppar, byxor, klänningar... för att inte prata om väskorna. Jag är tokig i väskor och skor. Det finns snygga sandaletter (sandaler med klack). Jag som är kort vill helst ha högklackat. Det är snyggast så. Den som är rik har bara Jimmy Cho eller Manolo Blahnik skor i sin garderob, men jag gillar att ha blandade skor. Både märkesskor och dem utan märke. Då får man en mer varierad skogarderob. Hur gör du?

14 Jul 2017