Få en osynlig tandställning?

Jag har haft tandställning halva mitt liv. Jag vet inte om du vet hur tandställningar ser ut? Hemska saker som man har i munnen och som skaver mot läpparna hela tiden, och som är så svåra att borsta rent. Det har inte jag haft. Jag fick nämligen en onsynlig tandställning. Folk som får veta att jag har haft tandställning har inte trott sina öron när jag har berättat om den. När jag sedan berättat att tandställningen suttit på insidan har de suckat av avundsjuka.

Osynlig tandställning inga besvär

Att ha en osynlig tandställning är så bra! Mycket lättare att rengöra tänderna och ger snyggare smajl. Om alla bara kände till det skulle vi slippa de där fula tandställningarna som vi har våra föreställningar om hur de ska se ut. Ingen vill ju krokiga tänder, men ingen vill ha tandställning. En omöjlig ekvation. Med en osynlig tandställning slipper man det bekymret. Alla borde införa det.

Vissa har tandställning på natten

Vissa har ju sin tandställning bara på natten, men det är problematiskt då man måste komma ihåg den också. Är man dessutom inte van vid den, blir det svårt att somna med den på. Då är en permanent tandställning mycket bättre. Man är van vid den och den skaver inte. Den är skön att bära. Man är så nöjd när man kan ta bort den och vara fri!

15 Aug 2017