Fit och fräsch

Hur håller man sig fit och fräsch? Well, det finns faktiskt inga genvägar och man måste vara konsekvent. Man kan göra hur grandiosa storsatsningar i januari eller augusti som helst, men om man inte fortsätter två, fem och tjugo månader senare så är alltihop typ för intet. God form kräver konsekvens i både kost och träning - det finns inga genvägar. Givetvis ska man få göra avstickare ibland utan att känna sig kass, men det är hon eller han som genast återgår till sina hälsosamma rutiner efter sin avstickare som bibehåller sin goda form.

Konsumera inspiration

Jag själv tränar ganska mycket, nästan varje dag - sommar som vinter. Det är en rutin som jag skapat för mig själv, min hälsa och mitt välbefinnande. Det gör så gott. Jag inspireras av andra personer och bloggar, Instagramkonton och bilder på Pinterest, en favorit är Fitline blogg eftersom jag själv är konsument av deras produkter, både inom Fitline och Beauty Line.

Hitta ett upplägg som passar dig

Det viktiga när det gäller kost och träning är att man trivs med det man sysslar med. Man måste hitta en träningsform man gillar och mat som man gärna äter, som är nyttig. Då är det faktiskt ingen större uppoffring att vara nyttig och kan man hålla sig på spåret så har man snart den bästa formen för sina egna förutsättningar. Snart är förstås en sanning med modifikation eftersom man har lite olika utgångsläge.

Mycket grönt, smalt kött och träning som är kul så kan det inte slå fel!

27 Oct 2017