Funderar på att bleka mina tänder

Mycket av det man äter och dricker missfärgar ju gärna tänderna. Det gör att de inte längre är så vita som de en gång var. Så är det med mina. Så har funderingar på om jag kanske ska bleka dem. Det var bara det där att hitta det bästa alternativet. Jag såg att på bästa-tandblekningen.se finns det jämförelser mellan flera olika. Det är då sådana man kan göra hemma. Men sedan finns det ju att man kan gå till sin tandläkare med, för att bleka dem där. 

Hur vet man om man kan bleka tänderna?

Jag läste någonstans på nätet att det är bra att besöka tandläkaren före man bleker tänderna. Det för att se att man inte har hål, karies, tandsten eller annat. För har man det så är det bra att åtgärda det före man bleker tänderna. Annars kan resultatet inte bli så bra. 

Hemma eller hos tandläkaren?

Sen är det ju frågan, ska man testa att bleka tänderna hemma, eller ska man göra det hos tandläkaren? Det kostar antagligen mer att göra det hos sin tandläkare, men då vet man i alla fall att det blir ett bra resultat. Samtidigt så finns det ju många olika tandblekningsmedel på marknanden idag så det kanske ger lika bra resultat. Jag tror jag ska fråga runt bland mina vänner och se om de har testat detta eller inte och om de har goda råd att ge mig kring detta. 

13 Sep 2020