Garderob för alla modestilar

 

Letar du fåtöljer? Det är inte lätt att hitta några som man verkligen gillar. När man hittat en som är bekväm kanske man inte gillar designen, eller färgen? På Wegot.se kan du först titta igenom ett stort sortiment. Sedan kan du knalla in i deras fysiska butik och provsitta deras soffor, fåtöljer och fotpallar i Gävle eller Malmö. Provsitt i deras olika modeller, färger och storlekar. Varför inte i någon av deras stora, bastanta fåtöljer i vintageläder som påminner om engelsk och klassisk inredningsstil. Eller i någon fåtölje med en tillhörande fotpall eller någon av våra många andra fotpallar?

Beställ bekvämt på nätet

På Wegot.se finns även bekväma schäslonger och stilrena dagbäddar. För att du ska ha möjlighet att sträcka ut dig efter dagens hårda slit och känna hur kroppen slappnar av. Många har hjul som underlättar när du vill flytta på möbeln. Istället för att åka ut till affären, kan du beställa hem de möbler som du vill ha och slipper hyra lastbil och hyrvagn för att få hem dem. Sedan slipper du också skruva ihop dem som ett visst småländskt möbelföretag med platta paket.

Prisgaranti 30 dagar

På Wegot tillämpar de en månads prisgaranti. Hittar du samma vara till ett bättre pris, får du mellanskillnaden av Wegot. De har en stor rea just nu, på 20 till 40 procents. Om du inte är på jakt efter fåtölj kan du även kolla in deras stora sortiment på möbler, utemöbler och kaminer. Kan vara värt att fynda nu!

19 Aug 2017