Hitta din frisör

Tycker du också det är svårt att hitta rätt frisör för dig? Varje gång jag flyttar blir det samma problem. Var ska jag hitta min frisör, som vet exakt hur jag vill ha det? Ibland går man till någon som bara är nästan bra, och går från hårsalongen halvt nöjd och bara hoppas att håret ska växa ut fort! Ibland är det personkemin som inte stämmer. Så ska det heller inte vara. Är det en tillräckligt proffsig frisör, ska inte personkemins vara eller inte avgöra om hen lyckas med ditt hår.

Jämför alla frisörer

Ibland måste man bara gå på vad andra säger om frisören för att veta att det är en pålitlig frisör. Letar du efter de bästa frisörerna i Malmö, eller de bästa frisörerna i Stockholm? Då har jag goda nyheter för dig. På Timecenter kommer du att hitta det du behöver. Du kan hitta de bästa betygen som deras kunder har gett dem på nätet. Det är som att fråga kompisarna vad de gillar, plus att du får se hur många som gett dem bäst betyg. Antingen låter du närheten, eller betygen avgöra. Kolla själv!

Vissa är bra på klippning, andra bra på färgning

Ibland kan det vara bäst att gå till olika frisörer beroende på vad du har tänkt göra med håret. Vissa är nämligen bäst på klippning, medan andra har sin styrka på färgning, men givetvis kan ju de som är bra på färgning också klippa hår. Är det så att du är ute efter en stor förändring, kan det vara bäst att gå till den som är bra på klippning. Det bästa är ju att prova dig fram, och Timen center är en bra start. Lycka till med håret!

15 Aug 2017