Mys i Argentina

Jag har precis nyss kommit hem efter att ha varit i Argentina. Jag kände nämligen det att jag behövde en semester så tog och beställde en resa till Argentina via Inca Tours. Det var helt fantastiskt! Jag tillbringa en stor del av tiden i Buenos Aires, som är Argentinas huvudstad, men tog även ett par små utflykter och besökte Iguazúfallen samt Valdezhalvön. Denna resa kan jag verkligen rekommendera!

En helt fantastisk asado!

En av kvällarna på min resa till Argentina, så fick jag uppleva vad de kallar asado. Det är en grillfest kan man säga och det bjuds på mycket gott att äta och rikligt med Malbecvin. Under denna resa tog jag faktiskt en paus från det "hälsosamma" ätanden och passade på att njuta av det mesta i mat och dryckesväg. En asado sker avslappnat, men är ändå en ceremoniell händelse. Så ska ni resa till Argentina, missa inte att delta i en sådan!

Skön avkoppling och full fart!

Under min semester så passade jag dels på att ta det lugnt vissa dagar, sola. bada och koppla av och vissa dagar var det mer full fart. Jag shoppade en del, samt vissa kvällar var vi ute på nattklubb. Fördelen med Argentina och Buenos Aires är just att man kan njuta av båda delar. Vill man ta det lugnt så gör man det och vill man ha full fart så går det också bra. Så jag har verkligen haft en bra resa och jag kommer definitivt att besöka detta land igen!

19 Nov 2017