Så snygga skrivbordsstolar!

Titta så snygg skrivbordsstol! Jag har hittat den på nätet. Jag såg nämligen att den är utformad just för kvinnor, eftersom det här möbelföretaget har kommit på att det finns skillnad mellan män och kvinnor på hur de sitter. Tydligen har de forskat i olika sittmönster. Det är tydligen olika hur en stol bör avlasta vårt sittande. Kanske för att vi har kortare ben än män, vi kanske har längre rygg och sitter mer framåtlutade? Jag vet inte men tycker stolen ser spännande ut.

Kontorsmöbler på nätet

Det här möbelföretaget har tydligen kontorsstolar och kontorsmöbler och är riktigt snygga. Vi ska få nya möbler på kontoret och vi har anlitat detta företag, så vi får beställa inom ett visst belopp när det kommer till stolar. Vi sitter ju hela dagarna, vilket kräver att stolarna måste avbelasta kroppen så vi inte får arbetsskador. Därför är det viktigt hur vi väljer skrivbordsstolar.

Glad över skillnader uppmärksammas

Personligen är jag glad över att fler och fler uppmärksammar de olikheter som finns mellan könen. Det tog ju lång tid innan man uppmärksammade skillnader inom vården, medicinering och rekommendationer inom vården. Kvinnor är annorlunda fysiologiskt, men medicineras som om de vore män. Kvinnors symtom på olika sjukdomar, skiljer sig ju också åt, och det är ganska nyss som man börjat uppmärksamma dem. Så snart får vi bilar som är anpassade efter kvinnor, sängar, stolar och bord som är anpassade efter tjejer, kvinnor och evor. Hurra!

23 Aug 2017