Ska man göra ett skönhetsingrepp?

Idag är det inte ovanligt med olika typer av skönhetsingrepp. Det talas mer om det och det är allt fler som väljer att göra det. En typ av ingrepp är fettsugning. Fettsugning ska dock inte ses som en genväg för att gå ner i vikt, som många tror. Dock kan det vara en bra hjälp om man håller på att tappa i vikt och vill få bort överflöd som inte hängt med riktigt. De vanligaste områden som de flesta väljer att göra fettsugningar på är rygg, mage,ridbyxlår, midja, bakrygg, rumpa och fettsugning på haka. 

Fettsugning i form av behandling

En grupp som kan ha stor nytta av fettsugning är de som drabbats av lipödem. Då handlar det inte om att suga fett för att göra en person smalare i syfte att man vill vara snygg. Det är snarare så att det är ett måste att suga bort fett, för att man ska ha en bättre livskvalitet. Lipödem är en fettvävnadssjukdom, som gör att en viss kroppsdel eller flera blir större. När sjukdomen kommer så ökar kroppens fettceller i storlek och personen ökar i omfång framförallt över stuss, höfter och lår. I ett senare stadium kan även armarna påverkas.

Då är det bra att kunna få hjälp via fettsugningar, så att man minskar omfånget på kroppsdelarna, så att det är lättare att röra sig.

För att bli snygg

En del använder sig av fettsugning i jakten på att bli snyggare och lite mer slim och det är ju faktiskt helt ok, eller vad tycker ni?

 

15 Feb 2019