Snygga, söta silversmycken

Jag har hittat världens bästa smyckesaffär på nätet, med söta, silvriga silversmycken för damer. Jag älskar silver. Mest för att jag tycker att jag passar i dem så bra. Det är inte alla sorters smycken som passar mig, jag passar till exempel inte i bronssmycken, eller i guldsmycken. De flesta stenar gillar jag heller inte, men silver gillar jag. Det blir en så snygg yta på silvret. Jag gillar hamrat silver. Lite robust silver.

Silver snyggt mot solbränna

Jag tycker att silver är så snyggt när man är solbränd. Silver lyser så fint när man har blivit brunbränd och det är då silvret kommer till sin rätt, tycker jag. Något som också passar killar. Det är svårt med smycken till män, så det inte ser för cheesigt ut. Stora guldlänkar går bort - ser kriminellt ut. Silver däremot, tillsammans med läder är snyggt på män. Silver som är manligt robust är riktigt snygg och ser inte det minsta gay ut. Något som jag tycker är snyggt är manschettknappar i silver.

Finns bekvämt på nätet

Jag tycker att det är så praktiskt med en näthandel, för då får man välja dem i fred, och blir inte stressad av att stå i en kundkö, eller av öppettider. Man får dem efter typ, två dagar och det kostar inget extra. Det tycker jag är bäst. Sedan är de billiga och framför allt så snygga!

19 Jul 2017