Starta franchise med rea på elcyklar

När man frågar ett barn vad denne vill bli när hen blir stor får man ofta fantasifulla svar som polis, astronaut eller enhörningsskötare till svar. Har man blivit vuxen så ser man mer praktiskt på saker och ting och funderar mer på saker som trygghet och kontinuitet i arbetslivet. Så jag blev faktiskt lite nyfiken när jag hittade en artikel om att bli franchisetagare och sälja elcyklar. 

Verkar fördelaktigt faktiskt

Det som gjorde att jag blev intresserad på riktigt är att man kan börja med elcyklar på rea och få en rejäl skjuts på rörelsen på det sättet. Jag menar, vem vill inte köpa grejer på rea? Det spelar ju ingen roll om det handlar om en Gucci-väska eller en elcykel! Billigt är bra och skulle jag välja att starta min egen franchise så betyder det att man gör sig ett namn på kort tid och då lär ju folk komma tillbaka och dessutom berätta om en för sina vänner. 

Vågar man släppa taget? 

Det är ju det som är frågan. Att starta eget företag är lite läskigt för de flesta som gör det första gången. Med franchise får man i och för sig massor av fördelar som man inte får om man srar igång på egen hand. Tillgång till ett nätverk av återförsäljare, gemensamma inköp och utbildningar. Det är ju bra om man kan lite om elcyklar om man ska sälja dem. Ska man sedan dessutom sköta servicen på dem så krävs det lite mer kunskaper. Ja, det här låter spännande! 

6 Feb 2021