Stora kläder för stora snyggingar

Hur kan det vara så svårt att hitta kläder för stora män? Min man är stor och snygg, men inte tjock. Men har provat jeans, shorts, skjortor, tröjor, kostymer (!) som bara går till halva hans armar, ben och mage. Det är en riktig skandal! Hur tänker klädeshandlarna? De har ju bara medelstorlekar. Det måste ju rimligtvis finnas fler som drar större storlekar, som mäter mer än 2 meter.

Till sist hittade vi på nätet

Vi hittade efter tips, en klädesaffär på nätet. Här finns mycket för stora och långa män. Här kan man hitta snygga kläder i storlekarna 2XL-8XL och jeans i storlekarna W40-W70. Här finns snygga kostymer, tröjor, träningskläder, kostymer, sport- och arbetskläder. Det är välbehövligt. Här kan du vara trygg med att hitta din storlek.

Finns bra priser på nätet

Just nu är det rea och flera kläder kostar mindre än hälften av det ursprungliga priset. Här hittar du kläder för alla väder, som ordentliga regnkläder, skidjackor, linnen och jaktkläder i bra material. Här finns reflexvästar så min älskling syns när han är ute i mörkret och joggar.

17 Sep 2017